Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Pastrues Pushi Metalike

  • Pastrues pushi metalike
  • Produkti ofron shumë komoditet për heqjen e qimeve në veshje të ndryshme , kafsheve shtëpiake, mobiljet, tapiceri
  • Lehtë për tu përdorur: Heq në mënyrë të sigurt dhe efikase.
  • Vjen me dorezë druri që është ideale për tu mbajtur në dorë.

L 790

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

  • Pastrues pushi metalike
  • Produkti ofron shumë komoditet për heqjen e qimeve në veshje të ndryshme , kafsheve shtëpiake, mobiljet, tapiceri
  • Lehtë për tu përdorur: Heq në mënyrë të sigurt dhe efikase.
  • Portabël: Pastruesi i pushit vjen me dorezë druri që është ideale për tu mbajtur në dorë.

Specifikat

  • Materiali: Dorezë druri + Koke metalike
  • Madhësia 13 cm x 16 cm
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj