Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Mbulesë për makinën

Mbules për mbrojten e makinës suaj ku do që jeni.

Sipërfaqja e saj mund të bllokojë në mënyrë efektive rrezatimin e rrezeve duke patur një shkallë të caktuar mbrojtjeje

L 2,990

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Mbulesë për makinën

 • Mbules për mbrojten e makinës suaj ku do që jeni.
 • Sipërfaqja e saj mund të bllokojë në mënyrë efektive rrezatimin e rrezeve duke patur një shkallë të caktuar mbrojtjeje.

Specifikat:

 • Përdoret në cdo koh dhe për cdo stinë.
 • Në mënyrë efektive parandalon pluhurin në makinë, duke e mbajtur makinën brenda dhe jashtë të pastër dhe të rregullt.
 • Mund të mbrojë sipërfaqen e makinës nga gërvishtjet.
 • Lehtë për tu larë dhe mbledhur.
 • Përmasat:
 • M: 4.5m x 1.75m x 1.5m
 • L: 4.7m x 1.8m x 1.5m
 • XL: 4.9m x 1.8m x 1.5m
 • XXL: 5.3m x 2.0m x 1.5m
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj