Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Paisje Për Kokoshkat

 • Paisje për kokoshkat
 • Vendosni misrat në vëndin e posacëm dhe per 5 deri në 7 min kokoshkat do të jenë gati.
 • Nuk ka nevojë për të larë, thjesht fshijeni me një leckë kuzhine ose një leckë të thatë.
 • Kujdes! Fëmijët nuk mund ta përdorin pa mbikqyrjen e të rriturve.
 • Përmasat: 32 x 18.5 x 18.5 cm

.

L 2,990

Compare

Përshkrim

 • Paisje për kokoshkat
 • Ftoni miqtë dhe argëtohuni duke par filmat e preferuar.
 • Shijoni kokoshakt nga reahtia e shtëpisë suaj.

Specifikat:

 • Praktike dhe e vogël.
 • Vendosni misrat në vëndin e posacëm dhe pun 5 deri në 7 min kokoshkat do të jenë gati.
 • Nuk ka nevojë për të larë, thjesht fshijeni me një leckë kuzhine ose një leckë të thatë.
 • Kujdes! Fëmijët nuk mund ta përdorin pa mbikqyrjen e të rriturve.
 • Materiali: Plastik ABS
 • Përmasat: 32 x 18.5 x 18.5 cm
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj