Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Grirëse Elektrike

  • Grirës elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
  • Ideale për të grirë mish, perime, fruta, etj, të cilat mund ti kontrolloni në cdo kohë falë materialit transparent.
  • I shpejtë dhe i thjeshtë për tëu përdorur.

L 2,990

Compare

Përshkrim

  • Grires Lexical Chopper LCH-1904 është perfekt për grirjen e cdo ushqimi që ju duhet.
  • Ky blender grin ushqimet tuaja shume shpejt, pa u sforcuar dhe pa ia hequr vlerat ushqyese produkteve ushqimore.
  • Shumë praktike në përdorim dhe pastrohet lehtë

Specifikat

  • Fuqia 350W,
  • Me 2 nivel shpejtësie
  • Tehe prej celiku inoks
  • Kapaciteti 2L
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj