Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Ngjyrues 3D për fëmijë

  • Stilolapsi 3D është një domosdoshmëri për piktorët e vegjël.
  • I jep ngjyra te tjera ditëve te vogëlushëve tuaj.

L 2,490

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Ngjyrues 3D për fëmijë

  • Stilolapsi 3D është një domosdoshmëri për piktorët e vegjël.
  • I jep ngjyra te tjera ditëve te vogëlushëve tuaj.
  • Ky një produkt edukativ për prindërit që fëmijët e tyre të heqin qafe heqjen e lojërave në internet, në mënyrë që imagjinata, krijimtaria dhe të menduarit e fëmijëve të mund të fluturojnë pafundësisht.

Specifikat:ë

  • I karikueshëm lehtësisht
  • I lehtë për tëu përdorur, në ëdo vend, i përshtatshëm dhe i shpejtë.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj