Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Brez për mesin

Dhimbja e shpinës është një sëmundje që i bën njerëzit të vizitojnë mjekët e tyre përkatës aq shpesh.Pse lejoni që ajo të ndikojë në shëndetin tuaj dhe punën tuaj kur ekziston zgjidhja më e mirë për t’ju ndihmuar të ëliroheni nga dhimbjet.

L 1,490

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Brez për mesin

  • Dhimbja e shpinës është një sëmundje që i bën njerëzit të vizitojnë mjekët e tyre përkatës aq shpesh.
  • Pse lejoni që ajo të ndikojë në shëndetin tuaj dhe punën tuaj kur ekziston zgjidhja më e mirë për t’ju ndihmuar të ëliroheni nga dhimbjet.

Specifikat:

  • Brezi mesit do tju ndihmojë menjëher në dhibjet e mesit dhe shpinës suaj.
  • Rripi i mesit i përbër nga nxehtësia magnetike.
  • Lejon që të vishni bluzet lart pa u shqetësuar.
  • Mund të përdoret nga të gjith personat.
  • Materiali: Elastik.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj