Home
Shop
Lista e të preferuarave0

+355 68 46 46 005

Ventilator

Ideal për ditët e nxehta.

I përshtatshëm për cdo ambjent të shtëpise ose zyrës suaj.

L 1,990

Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Vntilator i vogël dhe praktik

  • Freskohuni në ditët e nxehta.
  • I përshtatshëm dhe për fëmijet e vegjël

Specifikat:

  • Ideal për ditët e nxehta.
  • I përshtatshëm për cdo ambjent të shtëpise ose zyrës suaj.
  • Ndalon cdo 2 orë automatikisht
  • Materiali: Plastik ABS
  • 45W
  • Përmasat: 38 x 14.5 x 39 cm
  • E disponojme ne ngjyrën Bojqielli
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj