Home
Shop
Lista e të preferuarave0

Shpotra magazinimi

  • Të duhet një organizues në kuzhineë
  • Ju vjen në ndihmë kjo organizuese me 4 shporta.
  • Mund ta përdorni në kuzhinë për sistemime të ndryshme.
  • Dizanj me 4 shporta magazinimi dhe rrota, mundëson lëvizjen e lehtë dhe zhvendosien kudo.

L 4,490

Bli tani
Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Shporta magazinimi me 4 kate.

Vendoseni ku të doni, përdorni për qëllime të shumëfishta.

Mbani të sistemuar dhe të organizuar ambjenit tuaj.

Pastohet lehtë fal materialit metalik.

Specifikat

  • Materiali: Metal
  • Lloji i metalit: ëelik
  • 4 shporta magazinimi
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj