Home
Shop
Lista e të preferuarave0

Pompë spërkatëse 2L

  • ëPërdoret për mbrojtjen e bimëve,
  • I lehtë për tëu përdorur për spërkatjen e dëmtuara, barërat e këqija dhe bimët e sëmura.
  • Pompa e ujitjes me grykë rrotulluese të rregullueshme.
  • Me një cilësi të lartë spërkatëse.

L 690

Bli tani
Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

  • Pompë spërkatëse 2 L.
  • Dorezë e fortë e rehatshme e pompës për punë të sigurt dhe të përshtatshme.
  • Grykë e rregullueshme.

 

Specifikat

  • Materiali: Plastikë
  • Bërë nga PE, PP dhe bakri.
  • Specifikimi: 2L
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj