Home
Shop
Lista e të preferuarave0

Pasqyrë

  • Pasqyrë kaq praktike.
  • Lehtë për të ngjitur në sipërfaqe të lëmuar, të tilla si pllaka, mure, dyer, dritare, dollap tje..
  • Bërë ngaëPET me cilësi të lartë,ëlehtë për t’u ngjitur dhe hequr pa dëmtuar murin tuaj.

L 690

Bli tani
Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

  • Mundëson pamje reale si të jetë pasqyrë reale.
  • Ngjitet kudo pa pasur nevojë për vida.
  • Pasqyra është e mbuluara me letër transparente mbrojtëse.
  • Mbron sipërfaqen e pasqyrës nga dëmtimi ose gërvishtjet gjatë transportit.

Spcifikat

  • Materiali: PVC
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj