Home
Shop
Lista e të preferuarave0

Paisje me vakum për ushqime

Ruajtja e artikujve tuaj të ushqimit të freskët nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë!

Mban ushqimin më të freskët për më gjatë.

L 5,990

Bli tani
Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Paisje me vakum për ushqime

  • Ruajtja e artikujve tuaj të ushqimit të freskët nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë!
  • Mban ushqimin më të freskët për më gjatë.

Specifikat:

  • Paisja shoqërohet me vëndin e qeseve nderkoh ju kursen blerjen e qeseve të ndara.
  • Jo vetëm që i mban të mbyllura në ushqimet tuaja, por ndihmon gjithashtu në parandalimin e transferimit të aromës nga një artikull ushqimor në tjetrin.
  • Ajo që është e shkëlqyeshme në lidhje me është se përdor shumë pak energji, por edhe më lehtë në xhepin tuaj kur bëhet fjalë për faturën e energjisë elektrike.
  • Redukton prishjen dhe harxhimin e sendeve ushqimore, si dhe djegien e ngrirësve.
  • Mban ushqimin më të freskët për më gjatë.
  • Ruan si ushqyesit ashtu edhe mineralet në ushqimin tuaj.
  • Materiali: Plastik ABS
  • Me qese të përfshira në paktim.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj