Home
Shop
Lista e të preferuarave0

Organizues guzhine

Organizuesi i mirë i kuzhinës.
Kursimi i hapësirës dhe bëjeni vendin tuaj më të rregullt dhe të bukur.
Mbajtëse për erëza dhe një mori produktesh të tjera në kuzhinë.
Multifunksionale, shumë ndarje dhe lloje të ndryshme për ruajtje.
Ajo vjen me 4 kuti të ndashme për erëza.
Magazinimi i vajit, kripës, salcës, shisheve uthull dhe kanaëe.
Hapësirë për lugët dhe thikat.

L 1,990

Bli tani
Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Organizuesi i mirë i kuzhinës.
Kursimi i hapësirës dhe bëjeni vëndin tuaj më të rregullt dhe të bukur.
Mbajtëse për erëza dhe një mori produktesh të tjera në kuzhinë.
Multifunksionale, shumë ndarje dhe lloje të ndryshme për ruajtje.
Ajo vjen me 4 kuti të ndashme për erëza.
Magazinimi i vajit, kripës, salcës, shisheve uthull dhe kanaëe.
Hapësirë për lugët dhe thikat.

Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj