Home
Shop
Lista e të preferuarave0

Lojë SuperMario për fëmjë

Dhurojni kënaqësi të vogëlushëve tuaj.

Fëmijët tuaj do të argëtohen pa mas pas kësaj loje.

 

L 1,890

Bli tani
Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Loja SuperMario për fëmijë

  • Dhurojni kënaqësi të vogëlushëve tuaj.
  • Dhurata ideale për të ata.

Specifikat:

  • Fëmijët tuaj do të argëtohen pa mas pas kësaj loje.
  • Kjo loj do të bëj të mundur që fëmijët tuaj të largohen nga smartpohni.
  • Ato lujanë të qetë dhe komod.
  • E vogël dhe praktike mund të vendoset dhe meret kudo.
  • Mund ta lidhni dhe me TV.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj