Home
Shop
Lista e të preferuarave0

Game 4 në 1

 • Set tastiere dhe mouse për gaming 4in1.
 • Seti i tastieres është i pajtueshëm me iPhone, iPad, iOS, telefon Android, tablet.
 • Gjithashtu duhet ta lidhni tastierën me një karikues 5V 1 ~ 2A, sië është ngarkuesi i telefonit tuaj.
 • ëelësa të personalizuar për të luajtur lojëra në celulare.

L 4,490

Bli tani
Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

 • Instaloni “geekgamer” në telefonin tuaj.
 • Lidhni mirë telefonat, konverterin, mous dhe tastierën tuaj.
 • Duhet të shkarkoni APP ëShootingPlus V3ë nga Google Play dhe App Store.
 • Dhe më pas operoni sipas manualit të përdoruesit për të krijuar tastierën dhe tastet e mouse në lojërat celulare.
 • Përdorimi i tastierës dhe mouse është më i shpejtë, më i saktë dhe më i mirë se përdorimi i gishtërinjve në celularin tuaj.

Specifikat

 • Input e tastierës: DC 5V 1 ~ 2A.
 • Distanca wireless: afërsisht. 32,8
 • Mënyra e funksionimit: Android / Apple.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj