Home
Shop
Lista e të preferuarave0

Furce për lyerjen e shtëpisë

Ky set fantatstik do tju ndihmojë të lyeni vetë shtëpinë pa ndihmën e askujt.

Furëa Paint mund të transformojë të gjithë shtëpinë tuaj dhe të rrisë vlerën e saj më shpejt sesa keni menduar ndonjëherë e mundur.

L 1,390

Bli tani
Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

Furce për lyerjen e shtëpisë

  • Ky set fantatstik do tju ndihmojë të lyeni vetë shtëpinë pa ndihmën e askujt.
  • Furëa Paint mund të transformojë të gjithë shtëpinë tuaj dhe të rrisë vlerën e saj më shpejt sesa keni menduar ndonjëherë e mundur.

Specifikat:

  • Falë pjesëve të përfshira ëju mund të lyeni qoshe të ndërlikuar, ose rreth prizave të ëelsave dhe kornizave të dyerve.
  • Furëa Roller Paint është kaq e thjeshtë dhe e lehtë për tëu përdorur madje edhe fëmijët tuaj mund të ndihmojnë për t’i dhënë një punë profesionale bojës pothuajse ëdo sipërfaqe.
  • Përdorni ambiente të brendshme dhe të jashtme.
  • Pa kohë përgatitjeje.
  • Mjafton të hidhni bojën në vëndin e përshtatshëm.
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj