Home
Shop
Lista e të preferuarave0

Dritë Led për ndricim me 3 ngjyra

 • Tashmë nuk keni pse të prisni për të gjetur driten e duhur, kendin e duhur.
 • Ju vijen në ndihmë sa herë që keni nevojë për dritë shtesë për make up, bërjen e fotografive, bërje video.
 • Mbajtës fleksibël dhe i rregullueshëm.
 • Mbajtëse telefoni rrotulluese 360 ëëgradë.

L 1,690

Bli tani
Compare
Status: Ka stok

Përshkrim

 • Dritë unazore unike për selfie me mbajtëse fleksibile të telefonit celular.
 • Ju do të jeni në gjendje të shijoni si llambën ashtu edhe mbajtësin e telefonit celular në ëdo kohë lirisht.
 • Porta USB punon me pajisje të shumta.
 • Shijoni si llambën ashtu edhe mbajtësin e telefonit celular në ëdo kohë lirisht.
 • Bërë nga metali, me një forcë të fuqishme.

Specifikat

 • Madhësia e llambës: Diametri i jashtëm 9cm
 • Gjatësia e linjës: 1.45M
 • Gjatësia totale: 65 cm
 • Sasia LED: 24 copë
 • Fuqia LED: 6W
 • Furnizimi me energji elektrike: USB 5V
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj